Nasze Menu

Przystawki

TATAR WOŁOWY
BEEF TARTARE

ŚLEDŹ Z CEBULĄ I GRZYBAMI
HERRING WITH ONIONS AND MUSHROOMS

Sałaty

SAŁATA Z KARMELIZOWANYM ARBUZEM, RUKOLĄ, KOZIM SEREM I MIODEM ROZMARYNOWYM
LETTUCE WITH CARAMELIZED WATERMELON, ARUGULA, GOAT CHEESE AND ROSEMARY HONEY

SAŁATA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM
SALAD WITH GRILLED CHICKEN

Zupy

ROSÓŁ Z MAKARONEM
CHICKEN SOUP WITH NOODLES

TRADYCYJNE FLAKI WOŁOWE
TRADITIONAL BEEF TRIPE

Dania główne

KOTLET SCHABOWY Z KOŚCIĄ, ZIEMNIAKI, KAPUSTA ZASMAŻANA Z KMINKIEM
BONE-IN PORK CHOP, POTATOES, FRIED CABBAGE WITH CUMIN

KACZKA Z SOSEM ŻURAWINOWYM I JABŁKAMI W MIODZIE, ZIEMNIAKI, SAŁATKA Z MANGO
DUCK WITH CRANBERRY SAUCE AND APPLES IN HONEY, POTATOES, MANGO SALAD

Desery

SERNIK Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ
WHITE CHOCOLATE CHEESECAKE

SZARLOTKA Z LODAMI
APPLE PIE WITH ICE CREAM

Dziecięce Menu

ZUPA POMIDOROWA Z LANYMI KLUSKAMI
TOMATO SOUP WITH BATTER NOODLES

ROSÓŁ
CHICKEN SOUP

KOTLET SCHABOWY Z ZIEMNIAKAMI I MIZERIĄ
PORK CHOP WITH POTATOES AND CUCUMBER SALAD

POLĘDWICZKI Z KURCZAKA Z FRYTKAMI I GOTOWANĄ MARCHEWKĄ –
CHICKEN TENDERLOIN WITH FRENCH FRIES AND BOILED CARROTS

PIEROGI Z TWAROŻKIEM I SOSEM WANILIOWYM
DUMPLINGS WITH COTTAGE CHEESE AND VANILLA SAUCE